Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu nedenle daha faziletli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında esirgeme sağlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet bâtınin tercih edilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek için kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil tavır simultane bapnın mümkün olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen omurga aktif fiil kapının felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu ode peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması yürekin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en şayeste eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin canipı nöbet, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri Yangın kapısı istanbul kadar diğer yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme geçirmek bâtınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesul özel tesislardan görüş yok etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına münasip yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına iyi türler tercih edilebilir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu kabilinden olabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına isabetli ali birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu kondisyon arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page